Jak oslovit teenagery - Vychytilová, Markéta
Mládež ako obľúbená cieľová skupina z pohľadu event marketingu. Hudobné eventy - koncerty a festivaly usporiadané spoločnosťou T-mobile. Doprovodné akcie počas koncertov. Vyhodnotenie úspešnosti eventu.