Proč začlenit event do komunikačního mixu? - Vacek, Tomáš
Event marketing ako nástroj na riadenie emócií spotrebiteľa a vnímania hodnoty značky. Osobný zážitok spotrebiteľa ako účastníka akcie. Príprava eventu. Monitorovanie konkurencie. Kreatívne riešenie eventu. Event marketing v číslach.