CPM=nezbytná podmínka úspěchu - Švirková, Jana
Corporate performance management (CPM) - firemné stratégie, procesy, metodiky, metriky, plánovanie, dashboarding, scorecarding, reporting analýzy a BI technológie. CPM ako najefektívnejší nástroj pre riadenie výkonnosti. Súčasné prostredie retailového bankovníctva. CPM prístup k plánovaniu. CPM - nutnosť pre banky.