Vývoj bankového sektora a jeho vplyv na financovanie podnikov - Vargová, Viktória
Vývoj bankového sektora SR. Znaky reštrukturalizačného procesu v tranzitívnych ekonomikách. Reštrukturalizácia a proces privatizácie. Fúzie a akvizície. Koncentrácia v bankovom sektore SR. Bankový sektor SR v európskom kontexte . Bankové inštitúcie vo vývoji finančného sektora.