Nástroj na emoce - Ježek, Petr
Event je prostriedok, ktorý má pomôcť riešiť problémy so stagnujúcim predajom, zlou komunikáciou, pomáhať budovať dlhodobý vzťah pomocou vyvolania správnych emócií. Súčasné trendy v event marketingu.