Sabbatical - dlhodobé voľno - Burák, Emil
Psychické rozpoloženie pri práci. Workoholizmus a mobbing. Nový druh špeciálnej personálnej investície - sabbatical - dlhodobé voľno. Prínosy a riziká sabbaticalu.