Na niektoré veci je dobré myslieť vopred - Hennel, Peter
Praktické rady autora článku, člena Slovenskej komory daňových poradcov, ako predísť problémom, ktoré môžu vzniknúť z podania daňového priznania. Čo s preddavkami. Kedy zrážková daň. Pozor na úroky, sporenie a poistné. Daňové povinnosti súvisiace s automobilmi. Prevod nehnuteľností - rozhoduje deň príjmu. Výhry v lotériách a z reklamných súťaží ako ostatné príjmy. Oslobodenia pri predaji majetku. Výdavky, ktoré nie sú daňovými výdavkami.