Školstvo a prax - Mančíková, Barbora
Problematika - školstvo a prax. Medzi mladými ľuďmi klesá záujem o odborné vzdelávanie. A pritom priemysel avizuje tisícky voľných pracovných miest pre kvalifikovaných robotníkov. Učňovky a priemyslovky sú pre študentov málo atraktívne. Potreba obsahovej reformy školstva.