Platebný styk pohledem podniků - Pražák, Bořivoj
Voľba banky podľa služieb. Úroveň poskytovaných služieb. Flexibilita, spoľahlivosť a rýchlosť a e-bankovníctvo. Dôležitosť ceny transakcií. Najdôležitejšie závery prieskumu platobného styku.