Ľudské hodnoty, etika, udržateľnosť a kvalita života: teória a prax - Huba, Mikuláš
Hodnoty a hodnotové orientácie jednotlivcov. Teória hodnôt a postmodernizmus. Definícia hodnôt podľa psychológov. Hodnoty a súčasná realita. Problémy s hodnotami. Hodnoty zlučiteľné s predstavou trvalo udržateľného spôsobu života.