Komentár k zákonu o účtovníctve po novelizácii vykonanej zákonom č. 198/2007 Z.z. - Moravcová, Katarína
Zákon z 18 júna 2002 Z.z. o účtovníctve v znení zákona č. 562/2003 Z.z., zákona č. 561/2004 Z.z., zákona č. 518/2005 Z.z., zákona č. 688/2006 Z.z. a zákona č. 198/2007 Z.z. s komentárom. Predmet úpravy, všeobecné ustanovenia, , účtovné obdobie, vedenie účtovníctva a zodpovednosť zaň.