Manažment rozpočtu EÚ a Slovenská republika - Nováčková, Daniela
Zásady rozpočtovej politiky EÚ. Pravidlá rozpočtu. Rozpočtová nerovnováha Spojeného kráľovstva. Inštitucionálne zabezpečenie. Rozpočtová procedúra. Finančné záujmy Spoločenstva. Príjmy do rozpočtu, výdavky rozpočtu. SR a rozpočtová politika EÚ.