Zhrnutie vývoja na slovenskom finančnom trhu za prvý polrok 2007
Rast finančného sprostredkovania v prvom polroku 2007. Pokračovanie rastových trendov v bankovom sektore, zlepšenie finančnej pozície bankového sektora. Rast ostatných sektorov finančného sektora. Kreditné riziko ostáva najvýznamnejším rizikom v bankovom sektore. Negatívny dopad rastu úrokových sadzieb vo väčšine finančného sektora. Devízové a akciové riziko vo finančnom sektore. Simulácia poklesu výkonnosti reálnej ekonomiky.