Optimalizácia auditu systému manažérstva kvality - Dufinec, Imrich
Manažérstvo kvality v integrovanom manažérskom systéme sa zabezpečuje manažérskymi nástrojmi, ktorými sú inžinierstvo a manažérske zručnosti. Účinnosť systému manažérstva kvality. Inherencia kvality v systéme. Moduly a procesy systému manažérstva kvality.