Vplyv firemnej kultúry na angažovanosť a stabilizáciu zamestnancov v podmienkach systému manažérstva kvality - Vaňová, Jaromíra
Zabezpečenie konkurencieschopnosti organizácie. Efektívny systém manažérstva kvality. Udržanie a stabilizácia zamestnancov. Charakteristika spokojnosti zamestnancov. Firemná kultúra a jej vplyv na zamestnancov. Manažérstvo firemnej kultúry.