Optimalizácia procesov a počtu zamestnancov metódou simulácie - Krajčíová, Marta
Metodika kapacitného plánovania. Použitie simulácie. Obmedzenia simulácie. Vstupné parametre systému. Modelovanie zložitej reality. Presnosť dát. Výstupy simulácie. Rovnováha parametrov vstupujúcich do simulácie a výsledkov simulácie.