Aplikácia navigačných systémov v rôznych druhoch dopravy - Kevický, Dušan
Vývoj satelitnej navigácie. Požadovaná navigačná výkonnosť. Proces zavádzania satelitnej navigácie. Stručná história vzniku navigačného systému GNSS (Global navigation satelite systems). Služby navigačného systému Galileo. Dopravné aplikácie v cestnej, železničnej, leteckej a vodnej doprave.