Spolupráca Slovenska s ESA - Kalašová, Alica
Slovenská republika začína s aktivitami smerujúcimi k spolupráci s Európskou vesmírnou agentúrou (ESA) oneskorene. Prístupový proces k ESA. Slovenská kozmická kancelária. ESA a východná Európa. Plán pre spolupracujúce štáty (Plan for European co-operating states: PECS). Hlavné ciele PECS.