Trendy zmien - Tuma, Miroslav
Radikálne zmeny v organizácii podnikov. Nové výzvy v dôsledku globalizácie a digitalizácie. Problémy postojov a prístupov manažérov k inováciám výrobkov. Chybné kroky manažmentu v inovačnej politike podniku. Odmeňovanie ako regulátor iniciatívy pracovníkov a intenzifikácie práce. Éra dynamických zmien.