Novela zákona o správnych poplatkoch - Oravec, Milan
Nový zákon o úžitkových vzoroch, ktorého účinnosť sa predpokladá od 1. 1. 2008, oproti doteraz platnému zákonu č. 478/1992 Zb. o úžitkových vzoroch v znení neskorších predpisov priniesol aj zmeny v konaní. Preto vnikla potreba začleniť nové správne poplatky za konania a úkony do Sadzobníka správnych poplatkov zákona NR SR č. 145/1995 Z. z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov.