Je outsourcing liek na všetko? - Bednár, Andrej
Koniec 80. a 90. rokov sa niesol v znamení výrazného rozvoja outsourcingu. Dnes spoločnosti prehodnocujú výsledky vyčlenenia svojich činností a zisťujú, že outsourcing nebol vždy dobrým riešením. Nenaplnené očakávania a ich príčiny. Backsourcing - cesta späť k efektívnosti. Postup pri backsourcingu.