Integrácia techniky materiálového toku pre intralogistiku - Valenčík, Štefan
Definovanie poslania, zámerov a cieľov integrácie. Nástroje integrovaného profilu techniky materiálového toku. Vývojový profil integrovanej techniky materiálového toku. Vývojový model techniky materiálového toku.