Vývoj miezd a miery nezamestnanosti v Slovenskej republike - Sobotová, Anna
Analýza priemerných mesačných zárobkov podľa odvetví. Vývoj nominálnej mzdy v SR za posledných desať rokov. Porovnanie priemerných mesačných miezd za jednotlivé kraje a ich miery nezamestnanosti. Nezamestnanosť predstavuje problém nielen pre Slovensko, no o to viac dolieha na jeho obyvateľstvo i ekonomiku, pretože naša spoločnosť nebola pripravená vysporiadať sa s nezamestnanosťou ako s prirodzeným sociálnym fenoménom.