Matica spoločenského účtovníctva-nástroj na analýzu príjmov a výdavkov sektora domácností - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Matica spoločenského účtovníctva. Prístupy ku konštrukcii SAM. SAM matica za Slovenskú republiku. Účet domácností. Prispôsobenie regionálnej politiky a zefektívnenie podporných programov v regiónoch.