Vývoj bankového sektora a jeho vplyv na financovanie podnikov - Vargová, Viktória
Dokončenie z predchádzajúceho čísla. Vývoj tradičných bankových úverových obchodov komerčných bánk -2000-2006. Výzvy pre inovatívne finančné produkty v portfóliu bánk. Vzájomná interakcia - banka a podnik.