Interactive web-based business English - Némethová, Ildikó, 1974-
Nové metódy vo vyučovaní jazykov - interaktívna odborná angličtina, vzdelávanie na webe. Nové metódy vyučovania jazykov v spoločnosti založenej na vedomostiach. Niektoré výhody a výzvy pre učiteľov, ktorí chcú využiť interaktívne web-based vyučovacie aktivity. Niektoré aktivity Ústavu jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Využitie elektronickej komunikácie vo vyučovaní cudzích jazykov.