História a súčasnosť výučby štatistiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Sodomová, Eva
História a súčasnosť výučby štatistiky na EU. Význam štatistiky nielen v ekonómii. Štúdijný program Štatistické metódy v ekonómii.