Individuálne zdravotné poistenie - Juhászová, Zuzana, 1970-
Poisťovací systém na Slovensku sa od roku 2004 člení na dve skupiny - systém sociálneho poistenia a systém komerčného poistenia. Povinné a dobrovoľné verejné zdravotné poistenie. Individuálne zdravotné poistenie. Definícia poistenia podľa zákona o zdravotnom poistení. Úloha zdravotnej poisťovne pri vykonávaní jednotlivých druhov poistenia.