Návrh inteligentného modulu pre Gratex Knowledge Office - Polášek, Ivan
Snaha modernej organizácie o zakomponovanie znalostného manažmentu do svojich procesov. Definícia znalostného manažmentu. Návrh znalostného systému. Princíp práce systému. Výpočet relevancie zväzkov. Výpočet relevancie dokumentu. Plánované vylepšenia.