Zvyšovanie flexibility trhu práce na Slovensku a podpora zamestnanosti v kontexte Európskej stratégie pre zamestnanosť - Repková, Denisa, 1983-
Charakteristika Európskej stratégie pre zamestnanosť, koordinácia politík zamestnanosti na úrovni EÚ. Situácia na trhu práce na Slovensku, nepružnosť slovenského trhu práce, ktorá je na Slovensku charakteristická nízkym podielom zamestnancov pracujúcich na čiastočný úväzok (len 2 percentný). Nevyhnutnosť rozšírenia nových foriem zamestnávania ako je práca na doma, pohotovostná práca alebo projektové zamestnanie so súčasným rozvíjaním informačných a komunikačných technológií.