Aktivity a podnety na rozširovanie elektronického vzdelávania - Ondrejková, Anna
Významné aktivity pre rozširovanie elektronického vzdelávania v EÚ. E-learning ako základná téma Akčného plánu eEurope 2005. Cieľ plánu. Významné podujatia v elektronickom vzdelávaní na Slovensku. Inovačný proces vo vzdelávaní a niektoré podnety pre e-learning na EUBA.