Netradičný spôsob vyučovania a testovania vedomostí prostredníctvom vlastného e-learningového systému - Pólya, Attila
Obraz o vzniku potreby a následnej tvorbe a používaní e-learningového systému a systému na testovanie vedomostí študentov na Katedre informatiky obchodných firiem.