Legislatívne zmeny a ich vplyv na zamestnancov v obchodných spoločnostiach - Hnátová, Júlia
Nové úpravy zákonov týkajúcich sa zamestnancov obchodných spoločností. V rámci novelizácie Zákonníka práce bolo prispôsobených 115 paragrafov. Dôvodom zmien bolo zosúladenie s právom Európskej únie. Súčasne ide o harmonizáciu so slovenskými zákonmi. Niektoré z aktuálnych zmien, ktoré sú dôležité pre oblasť obchodu, sú bližšie konkretizované a uvádzané s príkladom reálnej situácie.