Využitie blended learningu vo výučbe odborného nemeckého jazyka - Bodnár, Zoltán, 1969-
Predstavenie využitia moderných médií vo výučbe odborných cudzích jazykov. Hlavným zmyslom ich použitia je podporovať progresívne vyučovacie metódy a technológie, ktoré rozvíjajú a aktivizujú tvorivé myslenie.