Inovácie - nevyhnutný predpoklad konkurencieschopnosti podniku - Križan, Martin
Inovácie ako predpoklad rozvoja a rastu podnikov v procese globalizácie ekonomiky. Inovácie ako schopnosť podniku vnímať príležitosti na trhu. Formy inovácií podľa J.A.Schumpetera. Bariéry inovovania. Faktory motivácie k inovácii.