Zásady pre časové rozlíšenie nákladov a výnosov - Meluchová, Jitka, 1965-
Časové rozlíšenie nákladov a výnosov upravuje par. 5, par. 56, par.59 ods. 14 t.j. Opatrenie Ministerstva financií SR č. 23054/2002-92, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov, účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení opatrení MF SR č. 25 167/2003-92, č. MF/10069/2004-74, č. MF/26670/2005-74 a opatrenia č. MF/25814/2006-74, ktorým sa mení a dopĺňa vyššie uvedené opatrenie.