Zákazník a jeho pozícia v marketingovej koncepcii vysokej školy - Miklošík, Andrej
Vybrané okruhy problémov marketingu na vysokých školách. Typológia zákazníkov vysokých škôl. Pozícia študenta voči vysokej škole. Vzťahy vysokej školy s firemným okolím. Problematika financií vysokých škôl.