Stav a vývoj komunitného vzdelávania v Škótsku - McHardy, Steve
Princípy komunitného vzdelávania a rozvoja. Komunitné plánovanie. Vzdelávanie a rozvoj komunity v praxi. Financovanie komunitného vzdelávania a rozvoja. Príčiny úspechov realizácie komunitného vzdelávania.