Konkurencieschopnosť a jej faktory - základný kameň úspešnosti podnikov - Križan, Martin
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť, resp. medzinárodná konkurencieschopnosť. Cenová a necenová konkurencieschopnosť. Faktory úspechu národnej konkurencieschopnosti. Štyri dimenzie, ktoré priamo vplývajú na dosahovanie cieľov spojených s faktormi konkurencieschopnosti. Súčasné poňatie konkurenčnej výhody. Faktory a nástroje zvyšovania konkurencieschopnosti podniku.