Uvedomenie si potreby a významu vlastníctva ochrannej známky - Križan, Martin
Význam ochrannej známky. Registrácia označenia ako ochrannej známky. Obchodné meno spoločnosti. Rozlišovacia spôsobilosť ochrannej známky, možnosť jej vnímania zrakom a nevyhnutnosť zápisu v registri ochranných známok.