Evropský rámec konsolidovaného výkaznictví pro úvěrové instituce: "Zavřete oči, přicházím..." - Tumpach, Miloš, 1970-
Účtovné informácie poskytované pre potreby bankového dohľadu. Zavedenie štandardizovaného formátu prezentácie konsolidovaných účtovných informácií (FINREP). Tri vrstvy požadovaných informácií. Informácie vyžadované IFRS. Zvýšenie obozretnosti bankového podnikania prostredníctvom poskytovania detailných účtovných informácií.