Výkon obchodu, obchodného personálu - Štofilová, Jana
Autorka sa venuje pojmom - výkon obchodu, výkon obchodného podniku, výkon obchodného personálu... Snaha podnietiť zamyslenie sa a diskusiu, ktoré faktory najviac ovplyvňujú výkon v obchode a ako optimálne hodnotiť výkon obchodu. Úspech každej obchodnej firmy je okrem iného založený na zamestnancoch, ktorí ju tvoria.