Analýza spôsobilosti procesu - Hrnčiarová, Ľubica
Stručný prehľad techník, ktoré možno použiť v analýze spôsobilosti procesu. Analýza spôsobilosti procesu pomocou histogramu Analýza spôsobilosti procesu pomocou regulačných diagramov. Analýza spôsobilosti procesu pomocou indexov spôsobilosti a pomocou navrhnutých experimentov.