Aplikácia demografických metód v poisťovníctve - Pacáková, Viera
Aktuárska demografia ako súbor metód a postupov zameraných na využitie rôznych demografických charakteristík v životnom poistení. Pojem úmrtnostné tabuľky. Metódy graduácie. Neparametrické metódy graduácie.