Populačný vývoj Slovenska - ako ďalej? - Finková, Zuzana
Nové charakteristické črty populačného vývoja na Slovensku. Starnutie, jeho záporné i kladné stránky. Rôzne pohľady a prístupy k riešeniu problémov v súvislosti s nepriaznivým populačným vývojom.