Globálne a regionálne trendy manažmentu ľudských zdrojov - Krajčík, Daniel, 1981-
Motívy vysielania expatriotov do zahraničia. Transfer vedomostí v rámci multinacionálnej spoločnosti. Globálne a regionálne trendy medzinárodných vyslaní expatriotov. Typy medzinárodných vyslaní. Manažment expatriotov a lokalizácia. Bariéry lokalizácie. Expatrioti - zodpovednosť za lokalizáciu. Výskum zameraný na riadenie ľudských zdrojov na Slovensku.