Vnútropodniková komunikácia - Kintler, Jakub, 1979-
Vymedzenie a formy vnútropodnikovej komunikácie. Verbálna, neverbálna a paraverbálna komunikácia. Vertikálny a horizontálny komunikačný tok podniku, neformálny komunikačný tok. Výhody a nevýhody používania jednotlivých tokov komunikácie.