Ekonomický pohľad na škodlivosť korupcie a jej možné riešenia - Beblavý, Miroslav
Korupcia z pohľadu ekonomickej vedy. Definovanie korupcie a jej foriem. Korupcia ako problém z pohľadu ekonóma. Nástroje znižovania korupcie. Zníženie výnosov korupcie. Zvýšenie nákladov odhalenia korupcie. Zvýšenie pravdepodobnosti odhalenia korupcie.