Trend špeciál vysoké školy
Hodnotenie vysokých škôl. Ranking. Inovácie v hodnotení. Rebríčky - fakulty v skupinách, počet doktorandov, vedecké práce s viacerými citáciami, najviac získaných grantov, najviac profesorov a docentov, publikácie, citácie a tvoriví pracovníci, študenti verzus profesori a docenti. Vedecký potenciál.