Jeden z problémov maloobchodnej prevádzky - Viestová, Kristína
Problematika inventúrnych rozdielov v maloobchodnej prevádzke. Faktografické údaje z domácich ako aj zahraničných prameňov. Krádeže tovaru tzv. vonkajšími zlodejmi - zákazníkmi. Výsledky dotazníkového prieskumu. Krádeže spôsobené tzv. vnútornými zlodejmi - zamestnancami.